Galet vad tiden går fort, halva praktiken är redan gjord och idag var det dags för halvtidsbedömning.
Bedömningen var tillsammans med en lärare och min handledare (sköterskan jag går med) och det var jag som skulle hålla i själva "samtalet".
Jag hade förberett mig med olika exempel för varje punkt enligt assceformuläret, men handledaren fyllde även i om jag missat nåt. 
Fick jätte fina omdömen av handledaren, tror jag växte nån centimeter, kunde inte vara mer nöjd 😄

1 kommentarer

Frida, ssk-student på Gotland

08 Dec 2014 10:38

Hej hopp! Hittade din blogg på google efter lite sökande efter sjuksköterskestudent + blogg. Jättekul att jag hittade dig, för att det är så kul att läsa det du skriver. Jag själv pluggar till sjuksköterska på Gotland och jag trivs! :) Kul att följa andra som också pluggar. Hoppas allt är bra med dig! :)

Svar: Nemen hej! Världens segaste svar (inte blivit något bloggande de senaste veckorna)! Åh, vad roligt att du tycker det! :D kikade in på din blogg och jag håller med dig, det är så roligt att hitta andra bloggare och läsa om hur andra tänker och känner kring pluggandet osv. Kul att läsa om det man själv går igenom, fast med andras ord :) hoppas allt är bra med dig och jag önskar dig all lycka i utbildningen och efteråt! Nu har du fått en ny läsare ;) kram! Marléne
Marléne

Kommentera

Publiceras ej